Style4.nl ervaringen en beoordelingen

Zoek je een winkel die van alle markten thuis is wanneer het gaat om beauty? Bij style4 kun je producten kopen die met parfum, huidverzorging en gezondheid te maken hebben. Een beetje zoals een online Kruidvat. Wil jij hier shoppen maar ben je nog niet overtuigd? Je kunt ervaringen met deze webwinkel en beoordelingen op onze site lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Style4

Bij Style4 kan je diverse verzorgingsproducten kopen. Ik was opzoek naar een leuk cadeautje voor mijn vriend, maar ik wilde eigenlijk niet al te veel uitgeven. Ik dacht aan een lekker geurtje van een goed merk, maar dan ben je natuurlijk al snel veel geld kwijt. Toen gaf mijn vriendin een tip om eens op style4.nl te kijken, en op dat moment had ik mijn site gevonden. Een cadeau set van bijvoorbeeld Dolce en Gabbana was zo €40,- goedkoper. Ik kon een leuk cadeautje voor mijn vriend kopen zonder dat ik er al te veel geld aan uit wilde geven.

Maar je hebt niet alleen cadeau sets, maar ook nog veel en veel meer. Ben je opzoek naar je favoriete make-up merk, maar vind je dat eigenlijk ook net wat te duur. Kijk op style4.nl. Hier kan je bijvoorbeeld van het merk Lancome je mooie mascara weer vinden. Ik raad daarom style4.nl aan, omdat je hier al je favoriete producten kan krijgen voor net wat minder geld!

Ervaring van Essie, toegevoegd op 12 januari 2015

Geurtje voor mijn man was stukken goedkoper als bij andere webshops. jullie hebben er een vaste klant bij vanaf vandaag.

Ervaring van Lana, toegevoegd op 10 november 2014

Hele goedkope parfum en snel in huis.

» Style4 Review

Mijn ervaring plaatsen