Succubus.nl ervaringen en beoordelingen

Retro kleding kom je natuurlijk niet overal tegen. De Succubus is een speciale website met alleen maar retro kleding. Laat je verleiden door het ultieme retro kleding aanbod. Echte vintage koop je hier als je de ervaringen en beoordelingen mag geloven.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Succubus.nl

Bij Succubus vind je enkel en alleen kleding voor vrouwen. Door hun uitgebreid assortiment bieden zij prachtige juwelen aan, maar ook kleding om te dragen lekker bij je thuis, op je werk of voor een speciale gelegenheid. Vintage is een stijl die enorm populair blijft. Het is klassiek, modieus en klassevol.

Op de site van je ook wekelijkse deals terug. Breng daarom zeker een bezoekje om eens te snuiten tussen de leuke deal. Je kan je ook inschrijven op de nieuwsbrief. Zo hoef je geen enkele aanbieding of korting meer te missen.

Het mooie aan Succubus is niet alleen de toffe kleding maar ook dat je recht hebt op gratis verzending! Als jij je bestelling afrondt voor 16u00 dan wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verwerkt en mag je het de dag erna bij jou thuis verwachten. Is er een artikel tijdelijk niet in voorraad? Dan word je op de hoogte gehouden door de klantendienst van de exacte leveringsdatum.

Bij vragen staat de klantendienst van Succubus ook altijd voor je klaar.

» Succubus.nl Review

Mijn ervaring plaatsen