Suitableshop.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Suitableshop en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Suitableshop

Suitableshop.nl is de online modewinkel van Suitable, een Nederlands modebedrijf met hoofdkwartier in 's Hertogenbosch. In 2013 verwerkte deze onderneming maar liefst 40.000 orders. Het bediende in het totaal zo al meer dan 100.000 klanten.
Tijdens de laatste 12 jaren ontwikkelde Suitable zich zo tot een professionele retailer van herenmode. Meer specifiek wil deze modezaak in alle kledingnoden van alle mannen voorzien: van jong tot oud, zowel qua ondergoed als qua bovenkledij, zowel overdag als 's nacht. Daarbij wordt vooral aandacht besteed aan de kledij van alledag, maar ook de meer speciale of feestelijke aangelegenheden worden niet uit het oog verloren.
Het publiek van deze shop is vervolgens tegelijk kieskeurig en trouw te noemen. Bij Suitable draait alles uiteindelijk immers om de exclusieve collecties, die speciaal voor de Suitable shops worden ontwikkeld. Centraal in de benadering van deze collecties staat een handvol kernwaarden, zoals topkwaliteit, scherpe prijzen en excellente service.

» Suitableshop Review

Mijn ervaring plaatsen

Suitableshop.nl ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews