Sun-parking.nl ervaringen en beoordelingen

Op vakantie gaan met een gerust hart en zo de leukste vakantie ervaringen beleven? Met de service van sun-parking.nl weet je zeker dat je jouw auto achterlaat bij een goed bedrijf. Je auto word geparkeerd op een bewaakt terrein zodat niemand bij je auto kan wanneer jij op vakantie bent. Waarom kiezen voor sun-parking.nl? De beoordelingen vertellen je waarom.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Sun parking

Sunparking is een bedrijf dat op kleine afstand van Schiphol een parkeerterrein heeft. Je kunt op de website dus een parkeerplaats boeken, voor wanneer je op vakantie gaat en de auto laat staan. Naast alleen parkeren, zijn er nog meer opties die je kunt kiezen.

Aanbod
Op de startpagina komt de boekingsoptie groots naar voren. In een paar stappen kun je precies aangeven wanneer je je auto kwijt wil. Ook kun je hier voor extra opties kiezen. Zoals bijvoorbeeld het laten schoonmaken van je auto, terwijl je op vakantie bent. De prijzen daarvan zijn direct te zien.

Indeling website
Boven in het menu zie je een aantal categorieën. Zo kun je hier terecht voor prijzen, informatie over zakelijk parkeren en wijzigingen. Erg positief dat ze een categorie "wijzigingen in uw reservering" hebben. Zo weet je precies wat je moet doen als er iets gewijzigd wordt. En hoef je niet onnodig teveel te betalen, omdat iets niet correct is doorgegeven.

» Sun parking Review

Mijn ervaring plaatsen