Sunglassesshop.com ervaringen en beoordelingen

Zodra de eerste zonnestralen gaan schijnen hebben we hem weer nodig de zonnebril. Natuurlijk wil je zelf ook graag genieten van het zonnetje en er toch goed uitzien. In de sunglassesshop.nl kan je terecht om een nieuwe zonnebril uit te zoeken en direct mee te doen met de laatste trends op het gebied van zonnebrillen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sunglassesshop

Bij Sunglasses Shop wordt je in eerste instantie gevraagd uit welk land je komt. Als je dit hebt aangeklikt kom je op de website van Sunglasses Shop. Overigens is dit dan ook in de taal van het land dat je aangegeven hebt.

Ray Ban
Op de website komen wat fraaie afbeeldingen voorbij van artikelen die te vinden zijn in de webshop van de site. Veel bekende typen zonnebrillen en bekende merken komen voorbij. Er is onder meer het nodige te vinden van Ralph Lauren en Ray Ban.

Erkend verkoper
De website is een erkend verkoper van vele van de bekende merken. Je gaat als bezoeker zeker de originele en de meest actuele producten van die merken terugvinden in de webwinkel.

Redactie
Naast de producten zit er achter Sunglasses Shop ook een redactie die je op de hoogte houdt van het laatste nieuws en de nodige artikelen over zonnebrillen. Overigens krijg je onderaan de pagina ook gelijk een kortingscode aangeboden.

Ervaring van Miky, toegevoegd op 18 november 2014

De zonnebril was snel in huis.

Ervaring van Lola, toegevoegd op 1 augustus 2014

Fijne winkel, al 2 zonnebrillen besteld, goed verpakt tegen schade en gratis tasje erbij om je bril op te bergen.

Ervaring van Geike, toegevoegd op 25 juni 2014

Ray Ban zonnebril was n a 4 dagen in huis, goedkoper dan bij opticien.

» Sunglassesshop Review

Mijn ervaring plaatsen