Sunnycars ervaringen en beoordelingen

Lees enkele ervaringen en reviews die gaan over Sunny Cars. Sta je op het punt een auto te huren bekijk dan eerst alle beoordelingen over het bedrijf Sunny Cars. Door reviews te lezen weet je of Sunny Cars betrouwbaar en veilig genoeg is om een auto te huren.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Sunnycars

Sunny Cars is een in 1991 te München opgerichte onderneming die actief is in de autoverhuur. Dit bedrijf heeft zelf geen auto's in bezit. Het bemiddelt slechts tussen de consument en autoverhuurbedrijven in 110 landen, zowel binnen als buiten Europa. Je kunt bij Sunny Cars uiteraard zelf direct een auto huren, maar het bedrijf werkt ook samen met in totaal 1.200 bij de ANVR aangesloten reisbureaus.
Het aanbod van auto's verschilt per land, maar er is altijd een auto (groot of klein) voorhanden die voldoet aan jouw specifieke wensen. Je kunt ook aangeven van welke accessoires jouw auto moet zijn voorzien. Het reserveren van een auto gaat online, de site werkt met een aantal logische stappen die je bij het boeken helpen.
De voordelen die Sunny Cars jou als huurder biedt staan helder en duidelijk omschreven op de website. De kilometers zijn onder andere ongelimiteerd, bij schade of diefstal betaalt Sunny Cars je het eigen risico terug en bovendien kun je 24/7 gebruik maken van een Nederlands noodnummer bij calamiteiten.

» Sunnycars Review

Mijn ervaring plaatsen

Sunnycars ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews