Super-stores.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Super-stores.nl en lees of deze webwinkel betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Super-stores.nl

In de webwinkel van www.super-stores.nl heb je een enorme keuze aan accessoires voor je smartphone, tablet of computer. Ze hebben meer dan 20.000 producten online staan die makkelijk te bestellen zijn en binnen de kortste keren bij jou thuis worden geleverd.

Je vindt in deze webwinkel bijvoorbeeld de Bluelounge CableBox waarmee je makkelijk al je kabels op kunt bergen zodat ze niet onder je bureau in de weg liggen. Ook zijn er andere producten te vinden waarmee je makkelijk je kabels in bedwang kunt houden. Op zoek naar een nieuw hoesje voor je telefoon? Hier ga je zeker iets vinden dankzij de verschillende modellen en prijzen die ze bieden. Ook tablet hoezen, laptop tassen, opladers, kabels en nog veel meer accessoires zijn makkelijk te bestellen.

Zoek op categorie of op merk, en sorteer op nieuwste producten, prijs, best verkocht, naam of aanbieding. De verzending is gratis en je hebt 14 dagen bedenktijd. Het is het dus zeker waard om eens rond te neuzen in deze webwinkel.

Super-stores.nl is een super winkel

Ervaring van Robert Manders, toegevoegd op 27 juni 2016

Pas geleden hier een telefoonhoesje gekocht voor m'n nieuwe Samsung S7 Edge. Hij lag de volgende dag op de deurmat met een leuk extratje erbij (gratis screenprotector - zal ik niet gebruiken maar toch aardig).

Ervaring van Moesje, toegevoegd op 24 maart 2015

De hoes voor onze tablet was snel verstuurd, goedkoper dan bij andere winkels waar ik had gekeken.

» Super-stores Review

Mijn ervaring plaatsen