Superfood.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Superfood.nl en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Superfood.nl

Superfood.nl is een webshop waar je terecht kunt voor al je gezonde producten, zoals superfoods (bijvoorbeeld quinoa). Je kunt hier onder andere natuurlijke producten vinden als kokosproducten, zaden, koffie/thee, kruiden, maar ook supplementen vinden als vitaminen. Ook kun je hier verzorgingsproducten vinden. Maar niet alleen voor je lichaam heeft deze webshop producten, ook voor je geest. Dit in de vorm van workshops, boeken en DVD‬ôs.

Superfoods.nl is erop gericht om je balans terug te vinden. In de huidige tijd krijg je veel prikkels te voorduren. En ben je vaak niet in evenwicht. Op de website zijn verschillende doelstellingen terug te vinden, zoals afslanken, ontgiften en anti-aging. Aan deze doelstellingen zijn producten gekoppeld. Makkelijk om te zoeken naar producten die je nodig hebt om jouw doel te behalen.

En op de website vind je recepten, zodat jij nog meer uit je producten haalt. Ideaal voor als je wilt beginnen met gezond te leven.

bestelling prima maar vragen blijven onbeantwoord

Ervaring van pieter, toegevoegd op 9 april 2017

Men is er selectief met het plaatsen van een revieuw. Ik had er een geschreven met als eindoordeel redelijk. Superfood.nl lijkt alleen zeer positieve revieuws te plaatsen en dat is natuurlijk niet objectief. Vraag of opmerking per mail wordt niet door hen beantwoord. Om die redenen ga ik er niets meer bestellen. Ik mag best verwachten na een behoorlijke bestelling er netjes op mijn vraag wordt gereageerd.

Ervaring van Marleen, toegevoegd op 7 april 2015

Altijd op voorraad en snel in huis gewoon een supergoede winkel.

Ervaring van Ikke, toegevoegd op 2 januari 2015

Fijn dat je via de live chat vragen kunt stellen, kreeg direct een aantal tips over recepten.

» Superfood.nl Review

Mijn ervaring plaatsen