Supersaver.nl ervaringen en beoordelingen

Goedkoop reizen kan gewoon door te besparen op je vlucht. Probeer eens vanaf een ander vliegveld te vliegen of goed te vergelijken via websites zoals supersaver.nl. Ervaringen en beoordelingen kan je direct online inzien om je te overtuigen van de veiligheid met supersaver.nl voor jouw vlucht naar de zon.

Mijn ervaring plaatsen

Over Supersaver

Super Saver is een website die vluchten en hotels aanprijst. Door hotel en vlucht te combineren meent de website een betere prijs te kunnen bieden van de concurrent. Je hoeft echter niet voor een combinatie van vlucht en hotel te gaan. Je kunt op de site ook gewoon makkelijk een vlucht boeken. Op de openingspagina kun je als bezoeker meteen flink aan de slag om de vlucht te vinden die je zoekt.

Zoeken
Met de vraag naar de bestemming en een kalander kun je meteen de vlucht vinden die je zoekt. Ook staan er verschillende belangrijke hoofdsteden van Europa uitgelicht. Dit laat de klant meteen zien voor welk minimaal bedrag een vlucht te boeken is.

Aanbod
Het aanbod van Super Saver is enorm. Alle airlines lijken vertegenwoordigd. Je kan als bezoekers dus altijd een vlucht vinden die bij jou wensen past. Naast de snelle zoekopties besteed de website verder veel ruimte aan gedegen informatie over vluchten en bestemmingen. Je kunt je als bezoeker goed inlezen.

erg voordelig / waar voor je geld

Ervaring van Loes Belt, toegevoegd op 5 januari 2016

Ik had erg voordelig een ticket gekocht voor een reoturvlucht met de dreamliner van Arke (TUI). Het ticket was � 220 goedkoper dan hetzelfde ticket via Arke zelf, raar maar waar! Alleen als Supersaver failliet zou gaan heb je een probleem, maar ik had info opgezocht over het bedrijf. Ze kwamen na wat ik besproken had, dus ik raad het aan. Het enige minpunt vind ik hun tel. bereikbaarheid; stond op 2 verschillende dagen 20 min. in de wacht en werd eruit gegooid toen ik aan de beurt was...

Ervaring van Theo, toegevoegd op 15 maart 2015

Goed bedrijf kreeg binnen 5 minuten antwoord op mijn vraag.

Ervaring van Pimmetje, toegevoegd op 8 september 2014

Al een paar keer vliegtickets gekocht bij jullie, altijd prima prijs

» Supersaver Review

Mijn ervaring plaatsen