Supersmokerclub ervaringen en beoordelingen

De elektronische sigaret is steeds meer in op komst en dit kan je zien en beleven in de supersmokerclub. Deze online club geeft je toegang tot elektronische sigaretten in Nederland. De ervaringen van e-smokers kan je online lezen in combinatie met een professionele beoordeling. Zo weet je precies waar je aan toe bent bij deze exclusieve club.

Mijn ervaring plaatsen

Over Supersmokerclub

Supersmokerclub.nl is een webwinkel waar je de steeds populairder wordende e-sigaret en de navullingen kunt bestellen.
De website is overzichtelijk en beschrijft duidelijk welke producten leverbaar zijn en hoe ze werken. Je kiest eenvoudig voor een van de grote buttons bovenaan de homepage.
Om te beginnen maak je een keuze uit een van de leverbare elektronische sigaretten. Er zijn drie types: 'ego', 'classic' en 'bluetooth'. Bovendien is er zelfs een wegwerp Supersmoker! Je kunt ook kiezen voor een starterspakket waarin een batterij, een USB-lader en een aantal navullingen zitten.
Wil je vooraf precies weten hoe het werkt? Op de site tref je een video aan waarop duidelijk wordt getoond hoe de supersmoker werkt en wat je nodig hebt.
Om het rookgenot te verhogen zijn er verschillende smaken verkrijgbaar. Daarbij moet je denken aan smaken als tabak, menthol en koffie.
Het bestellen bij supersmokerclub.nl is makkelijk. Je plaats de gekozen artikelen simpelweg in het digitale winkelmandje waarna je aan de kassa afrekent via iDeal, Paypal of je creditcard.

Koffie smaak

Ervaring van Corneil, toegevoegd op 20 september 2014

Lekkerste esmoker die ik heb kunnen vinden, mijn favoriet is de koffiesmaak!

Goedkoop

Ervaring van Vila, toegevoegd op 9 september 2014

goedkope e sigaret, handig voor plekken waar je niet mag roken, mooi de reacties van mensen als ze zeggen je mag hier niet roken

» Supersmokerclub Review

Mijn ervaring plaatsen