Supertrash.com ervaringen en beoordelingen

De kleding, schoenen en andere accessoires van Supertrash zijn al jaren een bekend gezicht. Deze modieuze webwinkel kleed je voor de mooiste ervaringen en belevenissen lekker fashionable aan. Wil je eerst beoordelingen voor Supertrash bekijken voordat je een fashion aankoop doet bij supertrash.com? Je vindt ze op onze site samen met een aantal reviews.

Mijn ervaring plaatsen

Over Supertrash.com

Is jouw doel om er vrouwelijk, stijlvol en krachtig uit te willen zien? Dan is de kleding van het merk SuperTrash zeker iets voor jou. De eigenaresse van het merk is de in Waalwijk opgegroeide Armeens - Koerdische modeontwerpster Olcay Gülşen. Haar visie was en is om vrouwen over de hele wereld de mogelijkheid te bieden om luxeartikelen te kunnen kopen tegen een betaalbare prijs. Sinds 2009 heeft Gülşen ervoor gezorgd dat het merk is uitgegroeid tot een miljoenenimperium en wordt inmiddels zelfs in 24 landen verkocht.

Behalve een ruim aanbod van o.a. prachtige rokken en jurken met een super vrouwelijke pasvorm, kun je ook op de SuperTrash website terecht voor o.a. tassen, schoenen, lingerie en zelfs heerlijke SuperTrash parfum of bodylotion. Mocht je niet jezelf, maar een ander de mogelijkheid willen bieden om een artikel te kunnen kopen, dan bestaat er ook de mogelijkheid om via de webshop een cadeaubon te kopen.

Ervaring van Amber, toegevoegd op 15 september 2014

Leuke kleding, ben fan van ze sinds oranje jurkje

Ervaring van Vicky, toegevoegd op 6 november 2013

Olcay gulsen ken ik uit de bladen en tijdschriften, vind het echt super dat ze dit heeft gedaan, heb vandaag mijn eerste jurk besteld in de webshop.

» Supertrash.com Review

Mijn ervaring plaatsen