Sylconia ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Sylconia en lees of deze hostingpartij betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Sylconia

Sylconia registreert al meer dan 10 jaar domeinnamen en biedt daarnaast een breed pakket aan aanvullende diensten en services, zoals webhosting, e-mailhosting en het veilig opslaan van data in de cloud. Je eigen website starten? Je bestelt op Sylconia.nl snel en eenvoudig een kant-en-klare website. We installeren de gewenste software (zoals WordPress of Joomla) voor je en binnen een paar minuten staat jouw website online. Ook voor het starten met een webwinkel biedt Sylconia diverse kant-en-klare opties waarmee je direct aan de slag kunt met jouw eigen webshop. Je data en administratie veilig opslaan in de cloud? Je data is in vertrouwde handen én altijd en overal beschikbaar met onze VPS-servers. Naast scherpe tarieven en de garantie van deskundige ICT-professionals met jarenlange ervaring, biedt Sylconia 24/7 support aan haar klanten en gebruikers. Kiezen voor webhosting en online data-opslag met Sylconia is kiezen voor veiligheid en betrouwbaarheid tegen een scherpe en concurrerende prijs.

Ervaring van S, toegevoegd op 15 oktober 2014

Al jaren klant bij Sylconia, bijna nooit storing, als je vragen hebt wordt je snel geholpen. Vandaag binnen het kwartier antwoord.

Ervaring van Hendrik, toegevoegd op 7 september 2014

Goede hosting partij enige jammer is dat je direct aan een jaarcontract vast zit, per maand opzeggen zou fijn zijn, dan ga ik meer domeinen bij jullie plaatsen.

» Sylconia Review

Mijn ervaring plaatsen