Tafel-design.nl ervaringen en beoordelingen

Allerlei soorten tafels met een praktisch en mooi design kun jij kopen bij tafel-design.nl. Leuke koffietafeltjes of handige bureaus: noem het maar op en tafel-design.nl heeft een geschikte tafel. In review over de tafels van tafel-design.nl kun je lezen wat voor ervaringen anderen hebben gehad met deze winkel. Op onze site kun je ook beoordelingen over deze winkel zijn.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tafel-design

Tafel-design.nl is een Rotterdams bedrijf dat gespecialiseerd is in design tafels. Aanvullend leveren zij meubels en woonaccessoires zoals stoelen, poefen en lampen die rond een tafel kunnen worden geplaatst. Op de website vind je zowel design meubels voor binnen als buiten. De categorie tafels is onderverdeeld in: bijzettafels, design tafels, salontafels en tuintafels. Wil je een tafel speciaal op maat gemaakt hebben? Dan is dit in sommige gevallen ook mogelijk. Bekijk de online shop voor de showroom en overige informatie zoals klantbeoordelingen en onderhoudstip.

De collectie van tafel-design.nl

De collectie van tafel-design.nl bestaat voor een deel uit bestaande designlabels. Daarnaast biedt tafel-design.nl een eigen merk aan onder de naam BEDEAUX. De meubels van dit merk zijn niet alleen afkomstig van de eigen productie, maar ze zijn ook ontworpen door nieuwe en jeugdige interieurontwerpers. De gehele collectie kenmerkt zich door een uitgesproken moderne stijl met strakke belijningen en symmetrische vormen. De functionaliteit en duurzaamheid van de producten staan hierbij centraal.

Ervaring van San en bas, toegevoegd op 26 augustus 2014

Houden jullie ook weleens uitverkoop, ik heb namelijk een hele mooie tafel bij jullie gezien alleen hij is helaas een beetje boven ons budget.

Ervaring van T, toegevoegd op 13 augustus 2014

Er zat een kras op de tafel, mijn klacht werd serieus genomen en ik heb een nieuwe gekregen. Hierbij dus mijn complimenten voor jullie bedrijf.

» Tafel-design Review

Mijn ervaring plaatsen