Taha.nl ervaringen en beoordelingen

De mooiste vakantiehuizen met de beste liggen voor de leukste vakantie ervaringen in Spanje kun je boeken bij website taha.nl. La Taha zorgt ervoor dat jij snel een vlucht kunt boeken naar 1 van hun locaties in Spanje om een mooie vakantie te beleven. In de beoordelingen kun je aflezen dat La Taha de to-go website is om een vakantie in Spanje te boeken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Taha.nl

Teha.nl is een leverancier van kozijnen, dakkapellen en prefab-elementen. Op de website worden de verschillende producten en diensten overzichtelijk weergegeven bovenaan de pagina. Teha.nl biedt een korte omschrijving van de producten waarbij er met name gesproken wordt over verschillende mogelijkheden.

Er wordt uitgebreid ingegaan op het bedrijfsprofiel. De verschillende certificeringen die het bedrijf heeft ontvangen staan hier vermeld evenals referenties van klanten. De directie van Teha.nl heeft een duidelijke visie opgesteld welke op de site vermeld staan. Daarnaast wordt er nader ingegaan op de werkwijze die Teha hanteert.

Het telefoonnummer staat duidelijk rechts bovenin de website vermeld en onderaan de pagina zijn de overige contactgegevens te vinden, evenals in het meest rechter tabblad.

Teha.nl heeft een speciaal tabblad gewijd aan de service die zij bieden in de nazorg fase. Zij geven aan grote waarde te hechten aan een goede afhandeling en zijn bereikbaar indien er onderhoudt nodig is of als er klachten zijn.

Ervaring van van Amelsvoort, toegevoegd op 26 december 2014

Had nog een aantal vragen over een vakantiehuis waarin we interesse hadden, de mevrouw aan de telefoon nam de tijd en stelde nog een aantal andere woningen voor. We krijgen nu een offerte op maat.

» Taha.nl Review

Mijn ervaring plaatsen