Tailorstore.nl ervaringen en beoordelingen

Tailorstore.nl is de website voor iedere man die graag zijn kleding op maat wil laten maken. Maar ook vrouwen kunnen er terecht voor een zelf gemaakte polo of overhemd. Het leuke van de kleding is dat je ze zelf online kan ontwerpen. Ervaringen en beoordelingen met de kleding lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over tailorstore.nl

Tailor Store is een dochterbedrijf van een Zweeds kledingbedrijf en is in 2010 opgericht in Nederland. De sleutelwoorden van Tailor Store zijn op maat gemaakt en alles wat je koopt bij hen is daadwerkelijk op maat gemaakt. Men gebruikt kwalitatief hoogwaardige stoffen voor de afmetingen. Je kunt kiezen uit een breed scala een design topmerken. Zo kun je voor een mooie betaalbare prijs toch dat extra geven aan de overhemden. Of je nu toevallig opzoek bent naar een klassieke look of juist iets meer trendy. Hetgeen je zoekt heeft Tailor Store in huis.

Alles op maat gemaakt

Bij Tailor Store houden ze van kwaliteit en op maat gemaakt. Of je nu een broek zoekt of alleen een hemd. Alles word je op maat gemaakt ook hele pakken tot zelfs de onderbroeken en sokken toe. Voor de klassieke mannen die dassen moeten dragen op het werk is er nog een speciaal iets. Tailor maakt speciale dassen met de hand naar keuze om de look helemaal af te maken. Tailor Store garandeert je de perfecte pasvorm en de spullen worden gratis naar je toe verstuurd. Hetgeen je besteld, gaan zij direct voor je op maat maken.

Ervaring van Marc Vernooij, toegevoegd op 26 september 2014

Vandaag zijn mijn overhemden binnengekomen, ze zitten precies goed

Ervaring van Yorick, toegevoegd op 22 september 2014

Al meerdere keren overhemden besteld, echt super kwaliteit.

» tailorstore.nl Review

Mijn ervaring plaatsen