Tandonline.nl ervaringen en beoordelingen

Goed voor je tanden zorgen? Over het algemeen hebben mensen goede ervaringen met de producten van de webshop tandonline.nl. Mondwater, elektronische tandenborstels en producten om je tanden te bleken kun je allemaal hier kopen. Waarom kiezen voor tandonline.nl? Lees de reviews over deze webwinkel waarin mensen hun ervaringen beschrijven. Neem ook eens een kijkje naar de beoordelingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Tandonline

Tandonline.nl is een webwinkel opgericht door tandartsen. Er kunnen artikelen voor mondhygiëne gekocht worden. Ook wordt er advies gegeven op deze website.

Aanbod
Het aanbod van tandonline.nl bestaat uit (elektrische) tandenborstels, opzetstukken voor de elektrische tandenborstel, floss, tandenstokers, ragers, monddouches, tandpasta, mondspoelmiddel, artikelen voor de prothese, tand bleekartikelen en beschermingsproducten voor tijdens sport.

Levering
De webshop belooft vandaag bestelt, morgen in huis. Ook krijgen klanten 14 dagen bedenktijd voor alle artikelen. Daarbij is het belangrijk dat de klant eerst een mailtje stuurt met persoonlijke gegevens, aankoopinformatie, productinformatie en datum van verzending. Vervolgens kan het pakket met een pakbon en factuur geretourneerd worden. De kosten hiervan zijn voor de klant. Bezorging is gratis vanaf een bestelwaarde van 75 euro. Variërend van grootte en gewicht van de bestelling zijn de verzendkosten anders tussen de 1,85 en 5,95, mits de klant via facebook inlogt. Het pakketje kan gevolgd worden. Klanten kunnen er voor kiezen om na ontvangst van de bestelling te betalen.

» Tandonline Review

Mijn ervaring plaatsen

Tandonline.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews