Tasman Verzekeringen ervaringen en beoordelingen

Op reis voor lange tijd in het buitenland? Verzeker je dan met een verzekering van Tasman. Beleef zonder zorgen de leukste ervaringen op reis. Lezen wat anderen zeggen over de verzekering van Tasman? In reviews lees je hun ervaringen en kun je de beoordelingen die ze deze verzekeringen website hebben gegeven zien.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tasman verzekeringen

Tasman Verzekeringen is een online verzekeringenkantoor dat gespecialiseerd is in verschillende soorten reisverzekeringen. Het bedrijf biedt een grote waaier aan pakketten voor de verschillende doelgroepen die ze proberen te bereiken. Zo zijn er verschillende pakketten voor bijvoorbeeld zakenreizen, stages in het buitenland, vrijwilligerswerk in het buitenland en nog veel meer. Je kan genieten van persoonlijk en deskundig advies van hun medewerkers die je graag verder helpen bij vragen. Wanneer er zich problemen voordoen in het buitenland kan je terecht bij hun Europese hulplijn of de internationale hulplijn die dag en nacht bereikbaar zijn in de eigen gekozen taal. Het kantoor zorgt niet alleen voor advies voor je vertrekt naar het buitenland maar gaat ook bij problemen op de bestemmingen mee zoeken naar een gepaste oplossing (bv. betrouwbare artsen in de buurt, advies bij medische problemen,...). Wanneer er volgens jou geen geschikt pakket in de bundel zit, kan er in samenspraak met Tasman een persoonlijk pakket worden samengesteld.

Ervaring van Dorien, toegevoegd op 19 oktober 2014

Voor mijn wereldreis een verzekering afgesloten bij Tasman, gelukkig niet gebruik van hoeven te maken.

Ervaring van M vn g, toegevoegd op 11 september 2014

Mijn camera is stuk gegaan, contact opgenomen met Tasman en ze hebben alles voor me geregeld, het geld voor een nieuwe is inmiddels ook binnen. Fijn dat alles zo snel is afgehandeld.

» Tasman verzekeringen Review

Mijn ervaring plaatsen