Tassenkopen.nl ervaringen en beoordelingen

Koop een tas van een bekend merk bij tassenkopen.nl. De verzendkosten zijn slechts 3,95! Je kunt dus al voor een goede prijs rondlopen met een uitstekende tas. Hoe anderen deze webwinkel ervaren hebben kun je lezen in reviews en beoordelingen op onze website. Je kunt in deze reviews verschillende ervaringen lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tassenkopen.nl

Op de website tassenkopen.nl kun je terecht voor een zeer ruim aanbod van allerlei soorten tassen. Je kunt er bijvoorbeeld aktetassen, boodschaptassen, damestassen, laptoptassen en sporttassen vinden. Ondanks het grote aanbod is het vrij eenvoudig om toch het juiste product te kunnen vinden. Links in het startscherm kun je namelijk klikken op de soort tas die je zoekt. Zo klik je bijvoorbeeld op sporttas en krijg je vervolgens de tassen van deze categorie die je kunt aanschaffen. Om het jou als klant makkelijk te maken kun je soorteren op meest populaire, nieuwste producten, aanbiedingen, en op laagste en hoogste prijs. Als je vervolgens op een tas klikt krijg je meer informatie over het desbetreffende product. Je kunt ook zien of het artikel direct uit voorraad leverbaar is. Of dit zo is of niet, bestellen werkt zeer eenvoudig. Als je voor 15.00 je bestelling plaatst, dan heb je, je aankoop de andere dag in huis. Verzendkosten zijn 3,95 euro.

Ervaring van Andrea, toegevoegd op 8 oktober 2014

Wist niet wat ik van deze webshop moest denken, heb ze voor de zekerheid ff gebeld en werd hartelijk te woord gestaan, daarna 2 tassen besteld, 3 dagen later had ik ze in huis.

» Tassenkopen.nl Review

Mijn ervaring plaatsen