Tassimo.nl ervaringen en beoordelingen

Tassimo verkoopt hoogstaande koffiemachines en accessoires voor de lekkerste drankjes zoals glazen. Voor heerlijke warme dranken kun je een Tassimo apparaat kopen. Heb jij interesse in een Tassimo apparaat of een mooie accessoire? Bekijk voordat je gebruik maakt van deze webwinkel eerst de ervaringen en beoordelingen die anderen voor je hebben geschreven.

Mijn ervaring plaatsen

Over tassimo.nl

De site van toysrus is het paradijs voor kinderen jong en oud die verwend willen worden door leuk kinderspeelgoed. Naast het talloze kinderspeelgoed bieden ze ook spullen aan voor een hele kinderkamer te maken. Je kan spullen kopen voor een pasgeboren kind tot 14 jaar. De keuze blijft onbeperkt en als je echt niet weet wat kopen, kan je heel gemakkelijk via de zoekfunctie een leeftijdscategorie ingeven. Het denkwerk naar een geschikt cadeau is bij deze verleden tijd.

Gratis verzending

Toysrus verzend je de artikelen gratis bij een aankoop van meer dan €40. Voor verdere inlichten kun je op de site altijd scrollen naar de voorwaarden. Een goede manier om iemand een cadeau te kopen is gebruik maken van de enige en echte cadeaubon. Vergeet zeker niet eens te zoeken tussen de talloze aanbiedingen die wekelijks worden aangepast. Zo koop je de goedkope spullen met nog meer kortingen. Als je deze site hebt ontdekt, hoef je nooit meer naar de winkel.

service

Ervaring van Vonk, toegevoegd op 4 oktober 2018

Ik gebruik al lange tijd de heerlijke smaken koffie van Tassiomo in mijn pedicure praktijk, mijn klanten vinden de koffie lekker. Op het moment dat ze in de winkel niet meer verkrijgbaar waren ben ik overgestapt op bestelling via de site. Ik kreeg mijn bestelling binnen 2 dagen! Helaas was het een verkeerde bestelling, contact opgenomen en zeer netjes te woord gestaan en afgehandeld, ik mocht de bestelling houden of wegeven. Super service.

Ervaring van fam van der Vliessen, toegevoegd op 27 november 2014

Ook wij zijn overgaan naar tassimo, we kunnen niet meer zonder.

Ervaring van Elske, toegevoegd op 28 augustus 2014

Wat een fijn apparaat, lekkere koffie en choco voor de kids.

» tassimo.nl Review

Mijn ervaring plaatsen