Teakea.nl ervaringen en beoordelingen

Teakea.nl is de webshop gespecialiseerd in teakhout, maar dan voornamelijk massief teakhout. Zo kan je in de shop terecht voor werkelijk alles gemaakt met teak voor in huis en buitenshuis. Ervaringen en beoordelingen over de kwaliteit van de producten lees je gewoon online in onze shop.

Mijn ervaring plaatsen

Over teakea.nl

Teakea is een aanbieder van voornamelijk teakhouten meubelen en accessoires. Je kunt er als bezoeker terecht voor zowel binnen als buitenmeubelen. Op de beginpagina worden de verschillende categorieën meubelen en accessoires uitgelicht met een afbeelding. Dit geeft meteen een idee van de producten die Teakea de consument te bieden heeft. Die afbeeldingen zien er overigens erg goed uit en nodigen uit om naar de producten in de webwinkel te gaan kijken.

Klantenservice
Op de website wordt duidelijk weergeven waarom de consument voor Teakea zou moeten kiezen bij de koop van een teakhouten meubel. Voor Teakea is de service aan klanten heel belangrijk. Graag doen ze er bij Teakea alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen. Dit geldt zowel voor het leveren van producten als voor het voorzien in het nodige advies. Naar eigen zeggen heeft Teakea hiermee al meer van 50.000 mensen blij gemaakt met een product uit de webwinkel.

Ervaring van S T, toegevoegd op 18 januari 2015

Een van de weinige meubelwinkels waar de prijzen nog leuk zijn. Al 3 keer besteld.

Ervaring van Sandrine, toegevoegd op 14 september 2014

Hele mooie houten bankje voor onze voortuin op de kop getikt bij jullie.

» teakea.nl Review

Mijn ervaring plaatsen