Tech66.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Tech66 en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tech66

Tech66 is een webshop voor veel verschillende producten. Ze hebben een groot aanbod van Apple- en Samsung telefoons accessoires. Deze accessoires zijn beschikbaar voor de nieuwste modellen. Zo kan je er telefoonhoesjes, opladers, screenprotectors, adapters en nog veel meer bestellen voor jouw telefoon. Naast telefoonartikelen bieden ze ook playstations, LED verlichting, bewakingscamera's, speakers en hoofdtelefoons aan. Daarnaast hebben ze nog een breed assortiment aan game-artikelen, computer accessoires, fotocamera's en accessoires, dierenaccessoires en gereedschap.

Het bedrijf heeft 2 eigenaren met ervaring in webshops. De webshop Tech66 verkoopt producten uit China, alle producten worden eerst getest voordat ze verkocht worden.

Tech66 levert een goede service aan klanten. Na de eerste aankoop word je een vaste klant, dat houdt in dat je bij elke volgende bestelling altijd 5% korting krijgt. Bovendien krijg je bij elke bestelling boven de €60,- een gratis cadeau/verassing aangeboden wat het extra leuk maakt om een bestelling te plaatsen. Je hebt garantie op de producten en je kan veilig betalen!

Ervaring van D, toegevoegd op 24 mei 2015

Mijn klacht is prima opgelost, heb binnen 2 dagen een nieuw artikel gekregen en mocht de oude houden. Super winkel dus.

Ervaring van Deborah, toegevoegd op 15 februari 2015

Nieuwe oplader van mijn iphone was lekker goedkoop.

» Tech66 Review

Mijn ervaring plaatsen