Technicus.nl ervaringen en beoordelingen

Technicus.nl is de website voor iedereen met een technisch beroep. Natuurlijk wil je graag zo snel mogelijk een nieuwe baan gevonden hebben, maar je weet als geen ander hoe lastig dit is. Misschien is het dan slim om eens te gaan zoeken op technicus.nl en vervolgens de ervaringen en beoordelingen van anderen lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over technicus.nl

Bij Technicus zijn onder meer vele vacatures te vinden voor banen met een technische insteek. Je krijgt hier als bezoeker zeker een goed idee van welke banen er allemaal beschikbaar zijn voor technici.

CV
Het is op de website van Technicus mogelijk om je CV te plaatsen. Dit moet de kans vergroten dat werknemer en werkgever elkaar sneller vinden.

Mailbox
Om op de hoogte te blijven dan nieuwe vacatures kun je inschrijven op de nieuwsbrief. Dan krijg je regelmatig een overzicht van de nieuwste vacatures on je mailbox. Dit is uiteraard zeker erg handig is snel een baan zoekt.

Bedrijven
De website biedt ook de nodige informatie over bedrijven die actief zijn in dit werkveld. Je kunt hierdoor als consument eens kijken hoe een bedrijf eruit ziet. Mogelijk kun je zelfs een open sollicitatie richten een bedrijf sturen.

Afdeling
De site maakt het makkelijk om naar banen te zoeken in een bepaalde regio of in een bepaald specifiek vakgebied.

Ervaring van R, toegevoegd op 10 januari 2015

Al een paar mooie vacatures gevonden, mijn cv die volledig aansluit verstuurd maar geen reacties terug.

» technicus.nl Review

Mijn ervaring plaatsen