Tedbaker.com ervaringen en beoordelingen

Tedbaker.com is een online kledingshop voor zowel mannen als vrouwen. De online shop staat bekend om de typische Britse mode in een vernieuwend jassen. De winkel komt dan ook oorspronkelijk uit de modestad London. Ervaringen en beoordelingen met deze winkel kan je bij ons teruglezen om je over te halen om hier ook eens te gaan shoppen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tedbaker.com

Ted Baker is uitgegroeid tot een wereldwijd befaamd merk met kledij, accessoires en schoenen voor mannen én vrouwen. Het label Ted Baker ,met Ray Kelvin als stuwende kracht,vindt zijn roos in de UK en en was erg geliefd was bij de moderne zakenman in Londen.


Pure stijl met vrolijke kantjes
Ruimdenkend verovert het merk de wereld met nieuwe items en dameskledij. Nog steeds leggen de ontwerpers de focus op kwaliteit, bijzondere details.Het is een perfecte mix van klassiek met een hedendaagse en chique stijl.
Bij Ted Baker vindt u tegelijk casual outfits voor elke dag maar ook luxueuze avondkleding, schoenen en accessoires om bij iedere gelegenheid te stralen.

E-shop Ted Baker
Ted Baker geeft ieder kledingstuk persoonlijkheid: prachtige trendy kleuren en prits maar meestal met een klassiek silhouet. Benieuwd geworden naar dit merk? Dan bekijkt u hier de collectie in alle rust online. Maak uw garderobe compleet en shop de laatste trends..

Ervaring van Lotte, toegevoegd op 21 januari 2015

Chique kleding, bestellen in de webshop is wat omslachtig.

Ervaring van Vicnent Karelse, toegevoegd op 29 augustus 2014

Verzending kan sneller, voor de rest mooie webshop.

» Tedbaker.com Review

Mijn ervaring plaatsen