Tegeldepot.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Tegeldepot.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tegeldepot.nl

Tegeldepot.nl is een van de grootste winkels in Nederland op het gebied van tegels en sanitair. Er zijn momenteel meer dan 20 fulltime medewerkers. Wanneer je behoefte hebt dat er het een en ander wordt uitgelegd kunt u altijd even telefonisch contact opnemen en zal men u met raad en daad bijstaan. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede kwaliteit en service. De tevredenheid van de klant wordt hier op de eerste plaats gesteld.

Bestellen van de producten
Wanneer u op de site producten besteld dan krijgt u op de mail een orderbevestiging zodra de order is betaald. Als de bestelling is verwerkt in het magazijn krijgt men vervolgens een mail van de uitvoerder die het product zal afleveren. Men kan eventueel een afspraak maken wanneer het product afgeleverd kan worden.

Betalen
Er zijn meerdere mogelijkheden om het bestelde product te betalen. Zo kan er betaald worden met iDeal, MasterCard, Visa card en PayPal. Er zijn dus mogelijkheden genoeg.

Prima

Ervaring van J.Pinkse, toegevoegd op 26 oktober 2020

Goed contact betreffende onze vraag en zeer snelle levering.

Correct!

Ervaring van Anne Visser, toegevoegd op 27 november 2017

Snelle en correcte levering. Top!

Goed opgelost

Ervaring van Martin, toegevoegd op 9 november 2017

Na bijna een jaar klussen gingen we het toilet ophangen. Er ontbraken echter 2 onderdelen, dus het Tegeldepot gebeld.Er is alle moeite gedaan om de onderdelen alsnog te leveren.Met als resultaat: een heel tevreden klant!

Goede service!

Ervaring van Alen, toegevoegd op 8 juni 2016

2 weken geleden een inloopdouche besteld, deze werd keurig op tijd afgeleverd. Bijgeleverde stang was echter niet de juiste. Na contact opgenomen te hebben volgende dag juiste stang in huis, zeer snel en zeer goede service!

Ervaring van van Veen, toegevoegd op 3 maart 2016

Op advies van onze aannemer tegels gekocht bij tegeldepot, goed geholpen en belangrijkste hele goede prijzen.

Ervaring van Frits, toegevoegd op 15 februari 2016

Fijn dat jullie op zo n korte termijn nog konden leveren.

» Tegeldepot.nl review

Mijn ervaring plaatsen