Telekids Toys ervaringen en beoordelingen

Telekids is een TV-zender voor kinderen, maar Telekids Toys maakt speelgoed speciaal aangepast voor kinderen. Wil je je kind beschermen tegen slechte ervaringen op het internet? Koop dan bijvoorbeeld de kindvriendelijke tablet van Telekids. Niet zeker over deze webshop? Lees de beoordelingen!

Mijn ervaring plaatsen

Over Telekidstoys.nl

Telekidstoys.nl is een webshop voor speelgoed. Op deze site kun je speelgoed kopen met de bekende figuren uit verschillende televisieprogramma's en films voor kinderen, zoals Cars en Kabouter Plop. Daarnaast verkoopt de webshop ook producten van bekende speelgoedmerken, zoals Playmobil en Mattel.

Op de site kun je snel inspiratie vinden voor leuke cadeautjes; je kunt zoeken op jongens- of meisjesspeelgoed, maar ook op leeftijdscategorie, merk of prijs. Daarnaast kun je ook op tekenfilm-karakter zoeken, om zo snel een overzicht te krijgen van al het speelgoed dat te koop is van het favoriete tekenfilmfiguurtje van je kind.

Telekidstoys.nl biedt ook de mogelijkheid om een cadeaulijstje te maken en door te sturen aan familie en vrienden. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je kind het speelgoed krijgt dat hij het liefst wil hebben. Bovendien voorkom je dat er cadeautjes dubbel worden gekocht en hoef je er zelf niets meer voor te doen. Superhandig!

Leuk speelgoed voor zoon

Ervaring van S, toegevoegd op 6 december 2014

Als ik wat nodig heb kijk ik altijd daar, brandweerman Sam is zijn favoriet

Woezel en pip

Ervaring van Garda, toegevoegd op 30 oktober 2013

Leuk aanbod van woezel en pip cadeautjes en speelgoed.

» Telekidstoys.nl Review

Mijn ervaring plaatsen