Telsell.com ervaringen en beoordelingen

Producten “bekend van TV” kun jij bij Telsell.com kopen. Alles wat je op TV bekijkt kun je hier vinden. Geen goede ervaringen met “bekend van TV” producten? Laat de ervaringen en beoordelingen op onze website je een ander verhaal vertellen en je wellicht overhalen om te kopen bij telsell.com.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Telsell.com

Het bedrijf van Telsell is opgericht in 1993 en is sindsdien een ware synoniem in het huishouden. Heel wat gezinnen houden in België en Nederland van homeshopping. Men kijkt naar televisie en door middel van telefoneren koopt men de producten die men laat zien. Sinds 1996 is er een webshop waar je de producten kunt kopen die ze hebben laten zien in hun televisieprogramma.

Alle thema’s binnen handbereik

In de webshop vind je alle thema’s die je je maar kunt indenken. Misschien zoek je toevallig de nieuwste producten op het gebied van fitness, snel afvallen, haarverzorging of apparaten die het leven in de keuken gemakkelijker maken. Telsell verkoopt alles wat je zoekt voor een beter leven.

Niet goed geld terug

Telsell hanteert niet goed geld terug garantie voor als een product toch niet naar je wensen voldoet. Volg bestellingen op de voet met je account en als je een vraag hebt, kan je de klantenservice bellen.

» Telsell.com Review

Mijn ervaring plaatsen

Telsell.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews