Tennis-geest ervaringen en beoordelingen

Tennis geest is de online specialist als het gaat om tennis benodigdheden. Van tenniskleding tot complete rackets je vind het allemaal in de speciaal shop van Tennis geest. Tot aan sokken en ondergoed toe kan je online bestellen. Bij ons lees je de ervaringen en beoordelingen van ervaren tennissers die hier hun outfit scoren.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Tennis-geest

Volgens de KNLTB tennissen er in ons land ruim 1 miljoen kinderen en volwassenen. Per jaar stijgt dit aantal met ongeveer 5%. Wat is er leuker om een pittig drie settertje te spelen tegen een goede vriend? Of een spannende dubbel met na afloop een lekker biertje?

Natuurlijk kun je voor jouw tenniskleding, racket of tas gaan shoppen bij de lokale sportzaak. Niks mis mee natuurlijk. Wil je meer keuze en ben je gewend om online te kopen ga dan eens langs bij Tennis-geest.nl.

Deze site is onderdeel van Sports-geest.nl. Naast Tennis bestaat verder Fitness, Voetbal, Hardloop, Winter en Wandel. Kenmerkend voor het concept is het brede en vooral diepe assortiment. De sites zijn laagdrempelig en gebruiksvriendelijk.

Wanneer u ergens niet helemaal zeker van bent of uitleg wil hebben kun je bellen of mailen.
Volgens Tennis-geest.nl krijg je iemand aan de lijn die ook daadwerkelijk in fysieke winkels tennisartikelen heeft verkocht. En waarom zouden we daar aan twijfelen?

» Tennis-geest Review

Mijn ervaring plaatsen