Tennis-geest ervaringen en beoordelingen

Tennis geest is de online specialist als het gaat om tennis benodigdheden. Van tenniskleding tot complete rackets je vind het allemaal in de speciaal shop van Tennis geest. Tot aan sokken en ondergoed toe kan je online bestellen. Bij ons lees je de ervaringen en beoordelingen van ervaren tennissers die hier hun outfit scoren.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tennis-geest

Volgens de KNLTB tennissen er in ons land ruim 1 miljoen kinderen en volwassenen. Per jaar stijgt dit aantal met ongeveer 5%. Wat is er leuker om een pittig drie settertje te spelen tegen een goede vriend? Of een spannende dubbel met na afloop een lekker biertje?

Natuurlijk kun je voor jouw tenniskleding, racket of tas gaan shoppen bij de lokale sportzaak. Niks mis mee natuurlijk. Wil je meer keuze en ben je gewend om online te kopen ga dan eens langs bij Tennis-geest.nl.

Deze site is onderdeel van Sports-geest.nl. Naast Tennis bestaat verder Fitness, Voetbal, Hardloop, Winter en Wandel. Kenmerkend voor het concept is het brede en vooral diepe assortiment. De sites zijn laagdrempelig en gebruiksvriendelijk.

Wanneer u ergens niet helemaal zeker van bent of uitleg wil hebben kun je bellen of mailen.
Volgens Tennis-geest.nl krijg je iemand aan de lijn die ook daadwerkelijk in fysieke winkels tennisartikelen heeft verkocht. En waarom zouden we daar aan twijfelen?

Alles verloopt soepel

Ervaring van Hidstra, toegevoegd op 29 augustus 2014

Bestellen ging makkelijk, daarna direct mail van wanneer je het kan verwachten. Volgende dag nog een mail dat het die dag bezorgt zou worden. Vriendelijke bezorger (andere dan normaal die is altijd chagrijnig) Bij de bestelling zat bovendien een kortingscode van 5 euro. Volgende keer weer hier bestellen.

Mooie kleding

Ervaring van S, toegevoegd op 8 mei 2014

Mooie kleding van de bekende merken, veel keus in kleuren en maten.

Jammer van kosten

Ervaring van Arno, toegevoegd op 6 september 2013

Als je iets terugstuurt moet je zelf betalen voor de verzendkosten, ik vind dat niet meer kunnen anno 2014. Dit is daarom de laatste keer dat ik hier wat bestel.

» Tennis-geest Review

Mijn ervaring plaatsen