Tentholidays.nl ervaringen en beoordelingen

Lees beoordelingen en recensies over Tentholidays. Alle reviews en ervaringen van deze vakantieaanbieder verzameld.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tentholidays

Wil je op campingvakantie naar de Costa Brava, dan kan je kijken bij Tentholidays. In totaal bestaat het aanbod uit 8 verschillende campings. Je kan kiezen voor het huren van een tent of een luxe stacaravan. Alle aangeboden campings zijn uitgebreid getest en hebben hoge beoordelingen. Tentholidays is ook aangesloten bij de SGR. Vragen kan je stellen aan de klantenservice, per mail of telefoon. Op alle campings zijn medewerkers van Tentholidays aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Deze aanbieder heeft meer dan 12 jaar ervaring met campingvakanties.

Camping Castell Montgri - Spanje via TentHolidays

Ervaring van Simone van Barneveld, toegevoegd op 19 november 2015

Via TentHolidays ben ik in juli 2015 met 3 kids naar Camping Castell Montgri geweest. Wij hebben hier echt een superfijne vakantie gehad. Op de camping is heel veel te doen. Meestal wilden de kids niet eens weg. We zijn een paar keer met de bus naar het strand gegaan en verder veel op de camping gebleven. Er zijn mooie zwembaden dus genoeg te doen. Ook was er wel een leuk animatieteam. Wij verbleven in een tent van TentHolidays en dat was TOP! Echt een hele mooie tent met fijne bedden. Mijn kids zijn 6, 10 en 13 en hebben zich allemaal goed vermaakt. En ik dus ook :)

Ervaring van Wouter, toegevoegd op 27 november 2014

Goede service, had een vraag over een stacaravan en kreeg dezelfde dag nog een uitgebreide mail terug.

Ervaring van Fam van Swet, toegevoegd op 15 augustus 2014

Hele leuke camping, de kinderen hebben nog nooit zo'n leuke vakantie gehad. Gelijk voor de zomervakantie van volgend jaar geboekt.

» Tentholidays Review

Mijn ervaring plaatsen