Teva-eu.com ervaringen en beoordelingen

Teva-eu.com staat vooral bekend om de hippe sandalen en flip flops. Wil je comfortabel rondlopen tijdens de zomer en toch lekker luchtig? Shop dan eens voor de teva schoenen online. Ervaringen en beoordelingen over zowel de winter en zomer collectie lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Teva-eu.com

Voor iedereen die de sandaal nog een warm hart toedraagt moet eens gaan kijken op de website van Teva. Hier zijn de mooiste sandalen te vinden van dit merk. Alleen al de afbeeldingen nodigen erg uit om een paar sandalen te bestellen. Die zijn namelijk van een zeer hoge kwaliteit.

Sandaal
In de webshop vindt je sandalen voor zowel de man als de vrouw. De meeste typen zijn in vele kleuren te bestellen. Wil jij gele sandalen? Koop dan bij Teva een paar gele sandalen.

Klantenservice
Mocht je informatie nog niet helemaal compleet zijn of heb je nog wat advies nodig; neem dan gewoon even contact om met de klantenservice. Die helpen je graag verder of voorzien je van het nodige advies.

Betaling
De website van Teva ondersteunt flink wat betaalmethoden. Naast veel bekende methoden zijn er ook een aantal minder bekende methoden mogelijk. Die methoden zijn onder meer DotPay en CartaSi.

» Teva-eu.com Review

Mijn ervaring plaatsen

Teva-eu.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews