Tevreden-baby.nl ervaringen en beoordelingen

Hammocks voor baby‬ôs, slings en omslagdoeken kun je vinden bij tevreden-baby.nl. Naast deze producten vind je ook andere accessoires waarmee je jouw baby de beste slaap ervaringen kunt meegeven. Beoordelingen over de producten van tevreden-baby.nl en de webwinkel zelf kun je bekijken op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tevreden-baby

Tevreden-baby.nl is een website waar je veel benodigdheden vindt, die je nodig hebt voor de komst van een kindje. Zo kun je hier terecht voor draagdoeken, wiegjes en wipstoeltjes. Ook zijn de items in deze webwinkel ideaal als kraamcadeau te geven. En hebben ze bijzondere kraamcadeaus.

De website is duidelijk ingedeeld. Op de startpagina vind je boven in het menu alle categorieën. Ook zie je de meest populaire producten hier. Bovenaan de website staat een link naar soortgelijke website van hetzelfde bedrijf.


Betrouwbaarheid en betaalmogelijkheden
Onder aan de website zie je dat tevreden-baby over het webshop keurmerk beschikt. Ook vind je hier in een kolom alle manieren om op deze website te betalen. Deze gaan van iDEAL tot Klarna, Bank en VISA. Je bestelling wordt gratis thuisbezorgd, en dat de volgende dag al. Er zijn genoeg manieren om contact op te nemen wanneer je vragen hebt. Zo staat er onder andere een telefoonnummer bij, dat je 24 uur per dag kunt bellen.

Ervaring van Winnie, toegevoegd op 16 maart 2015

Goede klantenservice, kreeg duidelijke uitleg over hoe het werkt.

Ervaring van Joyce, toegevoegd op 9 september 2014

De draagdoek zit zeer lekker, had eerder draagdoeken besteld bij een andere winkel maar die voelden niet fijn aan, die van jullie wel.

» Tevreden-baby Review

Mijn ervaring plaatsen