Thehut.com ervaringen en beoordelingen

The hut.com is een internationale webshop die misschien nog het beste kan worden omschreven als een online warenhuis. Je kan er terecht voor nieuwe merkkleding, maar ook voor decoratie items voor in huis en elektronica. Ervaringen en beoordelingen met deze online shop lees je hier direct online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Thehut.com

Bij thehut.com kunt u terecht voor diverse uitéénlopende zaken. Kleding, electronica, huis- en tuinartikelen, sportartikelen, verzorgingsproducten, cadeau's, kinderspeelgoed, games en nog veel meer.

In de webshop is ruime keuze in diverse bekende merken. Het assortiment is schrikbarend groot en biedt iedereen dan ook genoeg keuze.
Voor de kinderen is er op speelgoedgebied een leuk aanbod. Bekende merken zoals Lego, Vtech en Brio zijn aanwezig.

Ondanks het grote aanbod, is de site overzichtelijk en zijn de gewenste artikelen prima te vinden. Zo kunt u zoeken op merk, op onderwerp, maar bijvoorbeeld ook op vertrek (bij huis- en tuinartikelen).

Thehut.com is een bedrijf wat geregistreerd staat in Engeland en Wales maar levert over de hele wereld. In een duidelijke tabel is te lezen wat de kosten en de levertijd per land zijn. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het soort levering en het aankoopbedrag.

Betalen kan met:
-Visa
-Visa Debit
-Mastercard
-Maestro
-Visa Electron
-American Express
-Adyen

Ervaring van Marlies Veenstra, toegevoegd op 17 september 2014

Heeft er iemand nog een discount code voor studenten beschikbaar die ik kan gebruiken bij the hut

Ervaring van Sandra, toegevoegd op 4 augustus 2014

Gunstig dat je nu ook vanuit Nederland kan bestellen

» Thehut.com Review

Mijn ervaring plaatsen