Theorie-leren.nl ervaringen en beoordelingen

Online leren voor je theorie examen doe je bij theorie-leren.nl, een website van VekaBest. Neem een online cursus of bestel theorieboeken. Je kunt hier ook een nep proef examen afleggen. Heb je dus slechte ervaringen met theorie examens doordat je telkens faalt? Laat theorie-leren.nl je helpen. Weten of dit iets voor jou is? Zie de beoordelingen hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Theorie-leren.nl

Toen ik was begonnen aan mijn rijbewijs, zag ik al gelijk tegen het theorie examen aan te hikken. Ik ben niet zo goed in leren en was dus bang dat ik het niet ging halen. Mijn vriendin gebruikte theorie-leren.nl en had in 1 keer haar theorie gehaald, dus dat sprak mij zeker aan. Ik ben gaan kijken op de website direct een auto theorie iPakket compleet gekocht. Dit pakket bevatten een theorie boek, oefenvragen, 7,5 uur online examentraining en animaties en video's. Het was zeer uitgebreid en hierdoor had ik al gelijk een goed gevoel. Op het moment dat ik ben gaan oefenen had ik ook gelijk een zekerder gevoel over mijn theorie examen. Na hard leren, en veel geoefend te hebben is het dus ook mij gelukt om mijn theorie examen te behalen!
Het is zeker een tip om te kijken op theorie-leren.nl. Het heeft mij en ook veel andere geholpen om het theorie examen te halen en ben je er dus in 1 keer vanaf.

Ervaring van RE, toegevoegd op 1 oktober 2014

Site werkt gemakkelijk, heeft me goed geholpen, ben vandaag geslaagd.

» theorie-leren.nl Review

Mijn ervaring plaatsen