Thermae2000 ervaringen en beoordelingen

Lees enkele ervaringen en beoordelingen van mensen die Thermae 2000 hebben bezocht. Door deze recensies kan je lezen wat je kunt verwachten als je dit welness centre gaat bezoeken. Een review geeft een onafhankelijk beeld van dit bedrijf.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Thermae2000

Thermae.nl is de website van Thermae 2000 bij Valkenburg. Op deze site kunt u zien wat er allemaal te doen is bij Thermae 2000, en dat is behoorlijk veel!

Op gebied van welness biedt Thermae 2000 thermale baden, sauna's, maar ook zaken als mindfulness en hypnotherapie behoren tot de mogelijkheden.
Daarnaast bieden ze ook beauty-behandelingen, zoals diverse gezichts- en lichaamsmassages, maar ook rasul, solarium en een relaxbioscoop.

Heb je na zo'n heerlijk ontspannen dagje geen zin om naar huis te gaan? Dan biedt Thermae 2000 ook nog eens een heerlijk arrangement met een hotel erbij, zodat je de ontspannende ervaringen in de thermen ook nog heerlijk kunt afsluiten in een luxe hotel, in plaats van in je eigen vertrouwde omgeving waar je vaak al snel weer minder ontspannen bent.

En wil je ook iets van deze gezonde ervaringen mee naar huis nemen? Volg dan een leefstijl-programma, waarin je leert hoe je thuis ook een gezonde en ontspannen leefstijl kunt vasthouden.

» Thermae2000 Review

Mijn ervaring plaatsen

Thermae2000 ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews