Thermen Berendonck Ervaringen en Reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Thermen Berendonck en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Thermen Berendonck

Kan jij veilig online bestellen bij Thermen Berendonck? Lees de reviews en bepaal jouw beoordeling.

te veel sauna-fabriek

Ervaring van Pim Roovers, toegevoegd op 10 oktober 2019

Het leek wel een Center Parcs sauna fabriek. File bij binnenkomst alla Schiphol. Personeel aldaar uitermate vriendelijk !! Overcrowded. Hoe later op de dag hoe meer mensen in de zwembaden. De intimiteit/burgerlijkheid die OASE in Nederasselt heeft bestaat hier helemaal niet. De ontzettend mooie sauna's met uitzicht op de plas zijn in de winter eigenlijk niet bereikbaar. De rookruimte is onvoldoende weersbestendig. Ik schrok van de "sanatorium" rustruimtes. Het leek wel Dekkerswald in de jaren 50. Ik voelde de tuberculose alweer opkomen. Het eten in de lunchruimte was erg breed maar onvoldoende van kwaliteit.

sprookje

Ervaring van eenjo, toegevoegd op 22 september 2019

Prachtige entree, vriendelijke ontvangst, prachtige sauna heerlijk zoutwaterbad, overal lekkere temperaturen. minpuntje voor ons was de horeca. Na een half uur wachten zijn we ergens anders gaan zitten. Van de ongeveer 12 tafeltjes waren er ongeveer 5 bezet..... maar het was gigantisch druk volgens de serveerster. Ze keek naar ons maar negeerde ons steeds. Ging eerst nog 2 tafeltjes afruimen en toen had ze gelukkig tijd voor ons. Het eten werd gebracht en een hele tijd later gelukkig toch nog de drankjes ..... :-) de horeca moet beter maar de sauna krijgt een dikke 9 !!!!!

Ervaring van , toegevoegd op 21 september 2019

Mooie sauna, opgietingen tegenvallend

Ervaring van Noud Nooijen , toegevoegd op 7 september 2019

Mooie sauna met veel variëteiten. In de theatersauna echter een smakeloze 'begrafenis opgieting,compleet met grafzerk, een verdrietige broer in de spotlight en trieste muziek. Wie verzint zoiets? Walgelijk! Andere opgieting was prima met duo, maar ruimte eigenlijk te groot om echt het goede gevoel te krijgen. Een andere houtgestookte sauna is wel heerlijk,met echte vlammen in de kachel. Mooie stoombaden en zwembad. Ook lekker: afkoelen in een meer. Prima dag gehad,maar niet alles was positief.

Tegenvaller

Ervaring van Martin, toegevoegd op 9 augustus 2019

Bij binnenkomst werden we wat ongeïnteresseerd geholpen. Het was onze eerste keer hier, dus verwacht je wel iets meer uitleg. We hadden een arrangement geboekt met lunch maar ik moest dit echter zelf nog aangeven. Het lunchbuffet was redelijk, wel duurde het steeds lang voordat onze borden werden afgeruimd. Later die dag wilden we nog wat drinken en moesten hier weer lang op wachten. We hebben diverse opgietingen gehad en vonden deze toch ook matig. Maar misschien is dit omdat we anders gewend zijn. We gaan vaker naar sauna's (o.a. Bussloo, Soesterberg, etc.) is altijd goed maar we hadden hier toch iets meer van verwacht. Zeker voor het geld dat je hier al met al kwijt bent. Jammer!! Sommige zeeppompjes bij de douche waren leeg. Het complex is wel super mooi opgezet.

Prima zoutwaterbad

Ervaring van DAANmeubel , toegevoegd op 28 juli 2019

Vriendelijk personeel, logistiek kan nog verbeterd worden, maar ze zijn ook pas net open.. Lekker zoutwaterbad, fijne waterbedden in de rustruimtes. Mooi afgewerkte sauna, jammer dat de gasten zo lawaaierig zijn????

Slechte horeca ervaring

Ervaring van Els, toegevoegd op 20 juli 2019

Langer dan 15 minuten moeten wachten op bediening. Hierdoor konden we geen broodjes meer krijgen 17:10??? Volgens personeel zonder op het horloge te kijken. Verkeerde bestelling, onvriendelijk en zeker geen gastvrij gevoel in de horeca gelegenheid. Sauna is prachtig. Veel keuze mooie beleving. Jammer van de horeca.

te veel regel, te weinig service

Ervaring van john m.j., toegevoegd op 15 juli 2019

Deze schitterende sauna mist een goed management Het geklungel bij aankomst waar je naast je getoonde reservering ook nog te coupons via wifi van het huis moet ophoesten?? De rij achter ons werd maar langer!!! Bij zo'n chique sauna verwacht je niet dat je met z'n tweeën maar over één kluisje mag beschikken, incl. maar een bandje. Zeer fraai restaurant maar iets bestellen is onmogelijk, het personeel kan het gewoon niet aan En ruim 20 minuten moeten wachten om bij vertrek het bandje in te leveren, als je je stress hebt achtergelaten in de sauna komt deze wel terug in een lange rij wachtende (en mopperende ) gasten. Geef mij maar de klantvriendelijke en gezellige sauna in Veenendaal. Einde Sauna Berendonck

Horecapersoneel moet verbeterd worden

Ervaring van Romy, toegevoegd op 17 juni 2019

Berendonck is een erg mooie, luxe grote sauna alleen moet er echt nog iets gedaan worden aan de professionaliteit van de horecamedewerkers. Je kunt aan alles merken dat er veel onervaren personeel werkt. Zo moesten we telkens lang wachten voordat we konden bestellen en daarna weer lang op onze bestelling zelf wachten. Personeel wist onder andere niet wat ze serveerden.

Tevreden

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 11 juni 2019

» Thermen Berendonck beoordeling

Mijn ervaring plaatsen