Thermowear.nl ervaringen en beoordelingen

Warm blijven in de winter: dat wil iedereen toch? Vooral handig wanneer je op wintersportvakantie gaat! Beleef mooie ervaringen in de sneeuw, maar blijf wel goed warm. Je doet dit door de thermokleding (ondergoed, sportkleding etc.) te kopen van thermowear.nl. Toch niet zeker over deze site? Laat je overtuigen door verschillende beoordelingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Thermowear.nl

Bij thermowear.nl kunnen klanten thermoskleding kopen. De webwinkel heeft ook een winkelpand in Schoonoord.

Aanbod
In deze webshop kunnen klanten thermoskleding kopen voor mannen, vrouwen en kinderen. Bij thermoskleding kan gedacht worden aan boxers, broeken, hemden en shirts met korte of lange mouwen. Daarnaast zijn er accessoires, zoals handschoenen, mutsen en sokken, te koop. Ook kun je producten op activiteit zoeken. Zo is er een pagina voor dagelijks gebruik, sport, wandelen, wintersport en zomer te vinden.

Levering
Als klanten voor 21.00u bestellen, is de bestelling de volgende dag in huis. Als het product niet op voorraad is, kan dit langer duren. Verzending is gratis vanaf 75 euro. Onder de 75 euro kost een verzending 2,95. Als er producten zijn die toch niet naar wens zijn, kunnen deze geretourneerd worden met de speciale pakbon die bijgeleverd is. Klanten krijgen binnen 5 dagen het geld terug, met een aftrek van 3,95 voor de verzendkosten. De site raadt aan om eerst te bellen voor een klant iets retourneert.

» Thermowear.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Thermowear.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews