Thesting.com ervaringen en beoordelingen

Hippe kleding voor zowel mannen en vrouwen kun je shoppen in de webwinkel van winkelketen The Sting. Je kunt hier namelijk van alles vinden: comfortabele truien en accessoires, bijvoorbeeld. Heb jij interesse in shoppen bij The Sting? Lees eerst ervaringen en beoordelingen die anderen gehad hebben met deze winkel.

Mijn ervaring plaatsen

Over Thesting.com

The Sting is de webshop van de winkelketen The Sting. Dit merk heeft de afgelopen jaren een flinke impact gehad op de Nederlandse markt. Vooral door mooie producten te bieden die vaak ook nog eens niet te veel kosten. Om dit succes ook op internet om te zetten heeft The Sting een erg degelijke website gemaakt. Hier is veel informatie te vinden over de producten die The Sting aan te bieden heeft.

Kopen
Via de webshop kun je makkelijk producten bekijken. Mocht je eenmaal iets gevonden hebben dat bij je past, dan is een bestelling zo gemaakt via de website. Even een aantal gegevens invullen en alleen nog even wachten tot ze het pakje bij je komen afleveren.

Betaalbaar
The Sting zet in op producten die mooi een betaalbaar zijn. Met The Sting is het eigenlijk voor elke portemonnee mogelijk om er netjes en verzorgt uit te zien. Ga zeker eens een kijkje wagen op deze fijne website van Sting.

Ervaring van Brenda, toegevoegd op 4 januari 2015

mijn bestelling van de webshop kwam pas na 6 dagen hoezo duurt dit zo lang

Ervaring van TR, toegevoegd op 1 december 2013

Wat is de service van de sting achteruitgegaan, winkelpersoneel zeer onvriendelijk

» Thesting.com Review

Mijn ervaring plaatsen