Thinq ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Thinq en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Thinq

Thinq.nl is een online boekhoudkantoor, opgericht in 2013. Thinq biedt ondernemers de mogelijkheid om hun administratie online uit te besteden, zoals de boekhouding, belastingaangiften en salarisadministratie. Tevens kun je hier digitale facturen opmaken en je omzetcijfers bekijken. Alle diensten van Thinq worden online aangeboden. Adresgegevens worden op de website niet vermeld. Contact met Thinq opnemen kan op verschillende manieren, zoals per telefoon, e-mail, live chat of social medial.

Thinq biedt je de mogelijkheid om zelf het meest geschikte pakket te kiezen. Allereerst selecteer je je ondernemingsvorm, waarna je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten, afhankelijk van je wensen. Na het afsluiten van een abonnement heb je via je persoonlijke portaal altijd inzicht in je gegevens en kun je wijzigingen aanbrengen. Als extra service regelt Thinq de overstap gratis en bieden ze de mogelijkheid om jaarlijks de financiële cijfers met je door te spreken met een ervaren adviseur. Op thinq.nl vind je alle mogelijkheden die Thinq te bieden heeft.

Ervaring van G, toegevoegd op 29 december 2016

Super pakket, vragen worden ook supersnel beantwoord, zat voorheen bij een lokaal boekhoudkantoor maar die maakten er een potje van.

» Thinq review

Mijn ervaring plaatsen