Thuisbezorgd ervaringen en beoordelingen

Je hebt onverwacht geen tijd om te koken, maar ook geen tijd om wat eten te gaan halen. Thuisbezorgd helpt je met het plaatsen van een bestelling bij een restaurant bij jou in de buurt. Als dit nog niet genoeg is kan je online de ervaringen en beoordelingen lezen en een betaling uitvoeren. Zo hoef je zelfs geen contant geld in huis te hebben!


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Thuisbezorgd.NL

thuisbezorgd.nl is een website waarmee je eten kunt bestellen dat thuis wordt bezorgd. Via thuisbezorgd.nl kun je bij meer dan 5000 bezorg restaurants in Nederland eten bestellen, en dat op een erg simpele en snelle manier.
Na het invullen van het bezorg adress zie je welke restaurants er bij jou kunnen bezorgen, hier kies je waar je zin in hebt. Er zijn zeer veel verschillende restaurants, zoals sushi, chinees, italiaans, pizza etc. Na het kiezen van het restaurant kies je natuurlijk de gerechten die je wilt laten bezorgen en zo heb je binnen korte tijd een heerlijke warme maaltijd op tafel! Je hoeft niet meer het hele internet af te zoeken naar een website of telefoon nummer van een restaurant dat bij jou kan bezorgen, thuisbezorgd.nl heeft dat allemaal voor jou geregeld.

thuisbezorgd.nl heeft het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je dus onder andere dat dit een betrouwbare website is waarbij de pagina's waar je persoonlijke gegevens (voor betalingen bijvoorbeeld) invult beveiligd zijn en je kunt ook nog eens makkelijk vinden waar het bedrijf gevestigd is en hoe je het kunt bereiken, erg handig dus dat certificaat!

» Thuisbezorgd. Review

Mijn ervaring plaatsen

Thuisbezorgd ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews