Tickettribune ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen, reviews en recensies over Tickettribune en bekijk of deze website betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tickettribune

TicketTribune.nl is dé online ticketservice voor concerten, evenementen en theater. Je vindt er tickets voor de laatste concerten, (sport)evenementen en theatervoorstellingen. Je koopt én verkoopt tickets voor concerten en evenementen snel en betrouwbaar via TicketTribune.nl. Je zoekt naar tickets voor een uitverkocht concert of evenement? TicketTribune zoekt én vindt deze tickets. Je vindt op onze website uitsluitend originele en geldige tickets. Je boekt dus zonder zorgen tickets voor jouw favoriete concerten, (sport)evenementen en theatervoorstellingen. Je tickets bestellen kan eenvoudig online via TicketTribune.nl. Je betaalt veilig via betaalmethoden als creditcard, PayPal en iDeal en ontvangt de tickets per aangetekende post (Nederland en België) of per e-mail als e-ticket. Als eerste op de hoogte zijn van beschikbare tickets voor een optreden van jouw favoriete band? Ook dat kan! Schakel een Ticket Alarm in en we brengen je direct op de hoogte van beschikbare tickets. Tickets voor concerten, (sport)evenementen en theatervoorstellingen kopen en verkopen? TicketTribune.nl.

Justin bieber

Ervaring van luuk, toegevoegd op 17 december 2015

Ik heb zo'n 25 euro meer betaald dan op ticketmaster. Ben benieuwd of ik de kaarten van justin bieber uberhaupt krijg. In iedergeval heb ik wel andere kaarten voor als het mis gaat. Krijg je wel je geld terug als ticket tribune de kaarten niet kan leveren? weet iemand dat?

Ervaring van Tob, toegevoegd op 8 januari 2015

tickets besteld, wel veel duurder dan reguliere verkoop, jammer dat populaire concerten altijd zo snel zijn uitverkocht.

Ervaring van Eric, toegevoegd op 28 november 2014

Netjes op tijd had ik mijn kaarten binnen. Moest tekenen voor ontvangst.

Ervaring van Selfie Maker, toegevoegd op 15 oktober 2014

Last minute kaartjes voor Barcelona gekocht via ticket tribune, de plekken waren zeer mooi (wel wat prijzig :D)

» Tickettribune Review

Mijn ervaring plaatsen