Ticketveiling Ervaringen en beoordelingen

Een actueel overzicht van alle ervaringen over Ticketveiling en reviews geschreven door klanten van dit bedrijf. Door alle beoordelingen te lezen kan je zelf bepalen of Ticketveiling een betrouwbaar bedrijf is om iets te kopen. Naast de ervaringen van andere mensen kan je ook zelf een reactie geven over de producten en dienstverlening van Ticketveiling.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ticketveiling

Jij bepaalt zelf de prijs van een uitje of product, door mee te bieden in de veilingen. Na Vakantieveilingen is dit de grootste veilingsite van Nederland, met een divers aanbod van producten. Naast bieden op veilingen kan je bepaalde producten ook voor een vaste lage prijs aanschaffen. Ticketveiling is gevestigd in Oegstgeest en bestaat inmiddels alweer enkele jaren. Deze winkel is aangesloten bij diverse brancheorganisaties waaronder de Thuiswinkel. Ook zijn ze in het bezit van een Thuiswinkelcertificaat, al met al een zeer betrouwbaar bedrijf op het gebied van veilingen. Als jij het hoogste bod hebt aan het einde van de veiling, moet je het product voor die prijs aanschaffen. Met vragen of opmerkingen waar je direct antwoord op wilt krijgen, neem je contact op met de klantenservice van Ticketveiling. Het aanbod wordt dagelijks aangevuld met nieuwe uitjes en tickets voor diverse activiteiten. Enkele pretparken waarvoor tickets worden geveild zijn Duinrell, Walibi, Apenheul en Hellendoorn.

In de maling nemerij

Ervaring van Cin, toegevoegd op 27 mei 2019

Heb veiling gewonnen Toen ik tweede bij wilde bestellen kreeg ik als antwoord er is er nog maar 1. Ok dan. Dagen later mail ik waar het blijft. Antwoord het is uitverkocht. Wat een stinkstreek. Heb het idee dat wanneer iets te goedkoop geveild wordt, ze niet leveren

zwaluwhoeve

Ervaring van mar, toegevoegd op 10 januari 2019

nou ik dacht doe het ook eens dus dag je sauna t w v 33,50 dat is leuk met een bod van 20 euro gewonnenga ik boeken zie ik dag prijs 10 ,14 en 17 euro waar halen hun 33,50 vandaan . dus nooit meer

Zonder probleem nieuw product ontvangen

Ervaring van s, toegevoegd op 11 juli 2018

Via de chat gemeld dat mijn ontvangen product stuk was. Week later pakketje met nieuwe ontvangen!! Zeer vriendelijk te woord gestaan en zonder iets terug te moeten sturen of wat ook gewoon nieuwe. Super blij mee. Ga zo door!

Lekker dagje weg

Ervaring van Mandy, toegevoegd op 31 januari 2018

Wat een leuke website, ben een lekker dagje naar de sauna geweest voor een leuk prijsje. Had direct de tickest en kon een reservering maken. Producten heb ik nog geen ervaring mee, maar de planten die online staan zagen er leuk uit! :)

Geen herroeping mogelijk

Ervaring van Rob Kuiper, toegevoegd op 27 maart 2017

hoewel in de voorwaarden stond dat ik me binnen 6 dagen kon herroepen op de veiling, was dat voor mijn veiling niet van toepassing...vergeten de kleine lettertjes te lezen. Pas goed op dus!

geld terug

Ervaring van carla, toegevoegd op 21 september 2015

ticketveiling een super veiling ik had teveel geboden Had gelijk contact gezocht met ticketveiling en ze deden niet moeilijk en annuleerde de veiling gelijk Erg klantvriendelijk kan vakantieveiling nog iets van leren

mooie site

Ervaring van mary akkerman, toegevoegd op 30 april 2015

vele aankopen gedaan. alleen �©�©n ding mis ik. de aankopen betaald en dan houdt het op. je moet maar afwachten wanneer het wordt bezorgd. een aanduiding 1/10 dg is te veel. waarom geen seintje wanneer en wie langs komt. zou erg prettig zijn. voor de rest, uitstekende ervaring als het mis gaat ( b.v. uitverkocht of een foute aanduiding ) gaat zo door met de vele mooie aanbiedingen.

Superblij

Ervaring van Alinka, toegevoegd op 13 september 2014

Een Michael Kors horloge gekocht via de veiling, 80 euro goedkoper dan in de winkel. Ik ben superblij met Ticketveiling.

Mooie site goed aanbod

Ervaring van familie van der Poelgeest, toegevoegd op 19 april 2014

Kom al een tijde op deze site, niet teveel concurrentie zoals bij Vakantieveilingen en leuke aanbiedingen voor gezinnen

» Ticketveiling review

Mijn ervaring plaatsen