Tictacphoto.nl ervaringen en beoordelingen

Foto’s zijn misschien wel één van onze belangrijkste herinneringen. Bij tictacphoto.nl kan je van deze herinneringen een blijvend cadeau maken. Laat foto’s bijvoorbeeld afdrukken in een digitaal fotoboek, kalender of misschien zelfs een textiel geschenk. Ervaringen en beoordelingen met tictacphoto.nl lees je bij ons terug om je verder te overtuigen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Tictacphoto.nl

Tictacphoto.nl is in 2004 opgericht en richt zich op gepersonaliseerde fotoproducten. De webshop heeft het totale proces zelf in handen, zowel van productie als van de verkoop.

Bij tictacphoto (onderdeel van HEMERA PHOTO)kunt u terecht voor fotoboeken, muurdecoraties, kalenders, kaarten, textiel,mokken, smartphone en tablet covers. Uw eigen foto's kunt u dus op vele creatieve manieren gebruiken in deze shop.

De fotoalbums zijn in diverse maten verkrijgbaar en met verschillende kaften. Ook in de muurdecoraties zijn veel verschillende uitvoeringen, zoals plexi,doek, poster of aluminium. Op textielgebied kunt u kiezen uit badlakens, tassen en placemats.

Het uploaden van uw foto's kan zowel online als via een speciaal programma offline. Dit programma is te downloaden op de site.

Tictacphoto is ook voor de professionele fotografen actief.

Betalen kan via Visa, Mastercard, American Express,Ideal en overschrijvingen. De productietijd kost 5 werkdagen, waarna het product verzonden wordt.Vervolgens zijn de levertijden afhankelijk van de gekozen leveroptie.

» Tictacphoto.nl Review

Mijn ervaring plaatsen