Tijdvooreenklok.nl ervaringen en beoordelingen

Vind allerlei soorten klokken bij tijdvooreenklok.nl. Analoge klokken, digitale klokken, klokken in een bepaald patroon en van een bepaald materiaal: noem het maar op en tijdvooreenklok.nl heeft een mooie klok voor jou. Reviews lezen? Vind in reviews andermans ervaringen en beoordelingen betreffende tijdvooreenklok.nl. Je kunt ze lezen op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tijdvooreenklok

Tijdvooreenklok.nl is een webshop voor diverse soorten klokken.

Aanbod
De webshop heeft een uitgebreid assortiment klokken. Daarbij kan gedacht worden aan wandklokken, wekkers, kalenderklokken, tafelklokken, digitale klokken, analoge klokken en batterijen.

Levering en garantie
Wanneer een bestelling voor 16.00 uur wordt gedaan, wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Dit geldt alleen als het product op voorraad is. Alle bestellingen boven de 100 euro worden gratis geleverd. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten 3,95 euro. Verzendingen kunnen gevolgd worden. Zodra de betaling ontvangen is, worden de producten geleverd. Er kan betaald worden via Ideal, Visa, paypal, mastercard of een bankoverschrijving.

Op alle producten zit een garantie van een half jaar, tenzij dit anders is aangegeven. Ook kunnen producten binnen 90 dagen geruild of teruggebracht worden. Dit geldt alleen als er vooraf over gemaild is en als het product nog intact is. Ook moet het aankoopbewijs bewaard worden.

Ervaring van Meza, toegevoegd op 24 november 2014

Mijn zoontje vindt de klok super grappig

» Tijdvooreenklok Review

Mijn ervaring plaatsen