Tiptopdeal ervaringen en beoordelingen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van tiptopdeal? Kom er dan nu achter en lees alle ervaringen van anderen door. Je krijgt een goed beeld van de mogelijkheden. De beoordelingen van anderen over tiptopdeal kun je nu online lezen, dus maak daar gebruik van.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tiptopdeal

tiptopdeal.nl is een website waarmee je erg veel geld kunt besparen op interessante producten van onder andere grote en bekende merken. Elke dag om middernacht komt er weer een nieuwe dagdeal online die voor 24 uur geldig is. De kortingen lopen op tot soms wel 90%, een enorme besparing dus. Of je nu op zoek bent naar een jas, sokken, een pannen set of batterijen, het komt allemaal wel een keer voorbij zodat de aanbiedingen voor iedereen interessant zijn.
Vindt je de dagdeal niet interessant of zit deze al in je winkelmandje? Neem dan eens een kijkje op de "mega sale" pagina, hier vind je nog veel meer deals voor hele lage prijzen!

Nog een voordeel van deze website is dat de klanten service erg snel is, wanneer je vraag niet bij de veelgestelde vragen staat kun je een bericht sturen waar dan binnen de kortste keren iemand duidelijk op antwoord om je te helpen. Ook het online betalen is veilig en snel. Ook is deze website handig als je bijvoorbeeld een leuk cadeau zoekt.

tip top, deals

Ervaring van tamara stinckens, toegevoegd op 23 maart 2021

lang wachten maar produkten zijn goed. zwaar overdrijven wel met originele prijs.Op beslist kan je juiste prijs zien

Smart TV

Ervaring van Tessa De Vries, toegevoegd op 8 november 2020

De Smart TV die ik heb besteld is keurig bezorgd bij ons. Ik kreeg ook een aantal dagen van tevoren een track & trace-code waarmee ik de bestelling kon volgen. Top geregeld zo!

Perfecte producten

Ervaring van B. Huijskens, toegevoegd op 18 juli 2020

De producten waren prima en de levertijd was ook goed. Ik zal hier zo weer bestellen als ze hun producten zouden uitbreiden

lange wachttijden

Ervaring van Lars, toegevoegd op 14 november 2014

Duurt megalang voordat je bestelling eindelijk binnen is, was hem al bijna vergeten, gelukkig had ik ook nog niet betaald.

shirts gekocht

Ervaring van V, toegevoegd op 11 augustus 2014

6 shirts gekocht voor 20 euro, kwaliteit is matig maar ja voor die prijs was het ook te mooi om waar te zijn.

» Tiptopdeal Review

Mijn ervaring plaatsen