Tiqqel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Tiqqel en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tiqqel.nl

Op de website van tiqqel.nl vind je producten over wonen, slapen, keuken, badkamer, tuin en vele aanbiedingen. De artikelen op tiqqel zijn al zeer scherp geprijsd maar omdat men maandelijks groot inkoopt zijn er ook maandelijks verschillende aanbiedingen. Er wordt op=op gehanteerd. Daarom is het voor je van belang dat je deze website goed in de gaten houdt. Je kan er zeker je voordeel mee doen.

Leveranciers
Tiqqel maaktvan veel leveranciers gebruik. 80% van alle artikelen die op tiqqel worden aangeboden worden rechtstreeks door tiqqel ingekocht bij de fabrikanten en leveranciers. Enkele bekende leveranciers waar tiqqel zijn producten afneemt zijn Demeyre, Van Lanschot, Actona en Lesli. Een van de onlinepartners is www.maxshopping.nl. Deze online woonwinkel bestaat bijna 10 jaar en heeft reeds meerdere succesvolle webwinkels op internet staan.

Privacy
Wanneer je wat bij tiqqel koopt krijgen ze bepaalde persoonsgegevens van je. Er worden alleen die persoonsgegevens bewaard die je zelf hebt opgegeven. Het is een zeer goede website om online producten te bestellen.

Ervaring van maud en jan, toegevoegd op 14 juli 2016

Heel mooi bankstel, redelijk snel geleverd voor meubels, wij zijn ons huisje aan het inrichten het schiet al op zo.

» Tiqqel.nl review

Mijn ervaring plaatsen