Tiscover ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Tiscover.com en lees of dit reisbureau veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tiscover

Als je denkt aan een vakantie in de Alpen dan vindt je bij tiscover.com de ultieme zomer- óf wintervakantie. Samen of met het hele gezin er tussenuit in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Noord-Italië en verblijven in een comfortabel hotel, een berghut, pension of in een authentieke boerderij. Tiscover.com maakt het mogelijk.

Sportieve vakanties in uitdagende omgevingen

Bij hét online reisbureau voor de Alpenregio boek je zowel een geweldige skivakantie als een ontspannende wellness break. Ontdek de schitterende omgeving van op je lange latten en als je niet zo voor sneeuw 'bent' overweeg dan zeker eens een wandel- en/of fietsvakantie in het Alpengebied. Tiscover.com laat je op een duidelijke manier over de website navigeren zodat je snel de vakantie vindt die volledig aan je eigen wens voldoet. Geef je voorkeur voor een bepaalde regio op en zie in één oogopslag zowel familievriendelijke als rustig gelegen accommodaties. Het aanbod is uitgebreid en gevarieerd, van een vakantie in een eenvoudig bergpension tot een luxe hotel in het mondaine Kitzbühel.

Ervaring van M, toegevoegd op 9 juli 2015

Wij hadden specifieke wensen omdat mijn moeder van 88 meeging op vakantie. Alles is keurig uitgezocht en de accomodatie voldeed aan onze verwachtingen en eisen. Nogmaals hartelijk dank voor al het uitzoeken en regelen.

» Tiscover review

Mijn ervaring plaatsen