Tjingo ervaringen en beoordelingen

Lees de ervaringen, recensies, beoordelingen en reviews over online reisbureau Tjingo. Kom er direct achter of Tjingo betrouwbaar en veilig genoeg is om een vakantie te boeken. Tjingo is aangesloten bij ANVR & SGR. Op deze pagina lees je het laatste nieuws en aanbiedingen van Tjingo.

Mijn ervaring plaatsen

Over Tjingo

De tijd dat je op je vrije zaterdag in de rij moest staan om een reisje te boeken is definitief voorbij. Een vakantie boek je tegenwoordig vanuit je luie stoel wanneer jou dat uitkomt.
Tjingo is een online reisbureau dat aansluit op de wensen van de hedendaagse klant. Door het ontbreken van fysieke winkels zijn de overheadkosten laag, waardoor men in staat is jou een goedkope vakantie aan te bieden. Het aanbod van reizen is groot, meer dan duizend!
Het eerste dat aan de website van Tjingo opvalt is het feit dat deze niet schreeuwerig oogt. Als je de bestemming van je vakantie al weet, dan kun je gebruik maken van de button 'zoek en boek'. Hierna vul je je wensen in waarna de zoekmachine zijn werk voor je doet. Ben je nog in de oriëntatiefase? In dat geval gebruik je de button 'bestemmingen'. De website toont je dan een aantal populaire bestemmingen.
Tjingo is aangesloten bij de ANVR en de SGR. Zoover verkoos Tjingo onlangs tot beste online reisbureau.

Egypte is veilig

Ervaring van Mike, toegevoegd op 18 september 2014

Ben net terug van 2 weken Sharm met mijn vrouw en kleine kinderen. Heerlijke vakantie gehad, het is iets rustiger maar we hebben ons nergens onveilig gevoeld. Boek dus zeker, de prijzen zijn nergens zo laag.

Egypte

Ervaring van Rowan, toegevoegd op 5 september 2014

Hoe is de situatie in Egypte? Ik zie bij Tjingo een mooie aanbieding naar Sharm, maar is dat wel veilig?

Samen op reis naar Turkije geweest

Ervaring van Lutske, toegevoegd op 9 augustus 2014

met mijn vriend voor de eerste keer. Toch wel spannend, maar alles was in orde. Leuk hotel in een goede buurt. De website had precies omschreven zoals het was. Onze volgende vakantie samen boeken we zeker weer bij Tjingo!

Heerlijke vakantie

Ervaring van Niels & Maureen, toegevoegd op 18 april 2014

Bij Tjingo een vakantie geboekt, zeer goede prijs en een heerlijke vakantie gehad. Geen opmerkingen.

» Tjingo review

Mijn ervaring plaatsen