To-be-dressed.nl ervaringen en beoordelingen

To-be-dressed.nl is een outlet winkel waar je terecht kunt voor schoenen, kleding en accessoires voor kinderen, dames en heren. Er is voor ieder wat wils in deze webwinkel. Beleef de leukste ervaringen in de beste kleding met de producten van deze webwinkel. Je kunt beoordelingen over de kleding en accessoires van to-be-dressed.nl op onze site bekijken.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over To be dressed

Op de website to-be-dressed.nl vind je aanbiedingen en outlet-artikelen van een groot aantal modezaken. Het idee achter to-be-dressed is nobel: men wil voorkomen dat onze winkelstraten uitsterven door de steeds toenemende internet-verkopen. De makers van deze website vinden dat geen goede ontwikkeling. Daarom krijgen winkeliers van traditionele winkels de kans om op to-be-dressed.nl hun uitverkoop- en outletartikelen via internet te verkopen. Zo kunnen ze hun winkel in de winkelstraat open houden. Voordeel voor de klant is, dat hij alle koopjes bij elkaar ziet, ook die van winkels uit andere plaatsen dan zijn woonplaats.

Breed aanbod

Je vindt op to-be-dressed.nl een breed aanbod in kleding, zowel dames- heren- als kindermode. En dat alles voor lage prijzen natuurlijk. Je kunt er zelfs ook terecht voor ondermode, schoenen en accessoires. Elke dag is er nieuw aanbod, en er is een niet goed geld terug garantie van 14 dagen. Bij het zoeken naar het juiste artikel word je geholpen door handige filters voor bijvoorbeeld maat en kleur.

» To be dressed Review

Mijn ervaring plaatsen

To-be-dressed.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews