Toluna ervaringen en beoordelingen

Bekijk direct een aantal ervaringen die gaan over Toluna. Je ziet direct of Toluna betrouwbaar genoeg is om geld te verdienen. Wil je ook producten testen via Toluna, meld je dan gratis aan.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Toluna

Toluna is een website waar je een grijpstuivertje kan verdienen. Door het invullen van enquêtes of het plaatsen van polls. Je moet een account aanmaken waarmee je bij elk bezoek inlogt.

De site is internationaal, maar ook Nederlandstalig beschikbaar (maar bij eventuele problemen vind je geen Nederlandstalige helpdesk).

Per enquête verdien je punten waarmeee je kan kiezen om bonnen voor tijdschriften of webwinkels te ontvangen. Ook kan je VVV-bonnen ontvangen -die komen helemaal uit Frankrijk, dat duurt nogal lang, maar je krijgt ze echt. Ja, zelfs als je heel lang hebt doorgebracht op de site kan je een betaling per bank aanvragen. Het kost je echter wel verschrikkelijk veel tijd om die punten te verzamelen. Het gebeurt ook niet zelden dat wanneer je al een tijd bezig bent met invullen, je ineens melding krijgt dat jij niet behoort tot de doelgroep. Je hebt dan inmiddels heel wat informatie van jezelf prijsgegeven. Allemaal marketing.

De wereld hangt nu eenmaal aan elkaar van geven en nemen, dus is het best leuk als je toch iets er aan overhoudt.

» Toluna Review

Mijn ervaring plaatsen

Toluna ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews