Tommyteleshopping.com ervaringen en beoordelingen

Tommy Teleshopping is wel de meest bekende naam wanneer het gaat om as-seen-on-tv producten. Koop hier fitnessproducten, maar ook producten voor je huid en je nagels bijvoorbeeld. Je kunt ervaringen die anderen hebben gehad samen met beoordelingen lezen in reviews die mensen geschreven hebben over Tommy Teleshopping.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Tommy teleshopping

Tommyteleshopping.com is de website van het verkoopprogramma Tommy teleshopping, dat vaak op tv is. In het aanbod vind je alle producten die op tv gedemonstreerd worden en meer. Het is een erg drukke website, vol met allerlei items. Bovenin staat wel een menu waar je de producten kan sorteren op bijvoorbeeld; keuken, beauty, wonen of fit & slank.

Voordelen
Een aantal voordelen van de website springen en meteen boven uit. Zo zie je dat de producten gratis verzonden worden. Maar ook dat je iets makkelijk kunt retourneren, en dat je 30 dagen garantie hebt.

Contact
Bovenaan de website zie je direct een contactnummer staan. Dit is echter wel een betaald telefoonnummer. Als je helemaal naar beneden gaat, langs alle producten, dan zie je klein een kopje met contact. Hier vind je nog wat adressen. Als je een vraag hebt, is het handig om even bij het kopje klantenservice te kijken. Hier staan antwoorden op een heleboel vragen. Dit kan schelen in telefoonkosten.

» Tommy teleshopping Review

Mijn ervaring plaatsen

Tommyteleshopping.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews