TomTom ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over TomTom.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over TomTom

Alle producten van Tomtom verzameld op één enkele site, dit is wat tomtom.com zijn klanten wil aanbieden. Binnen verschillende makkelijk te raadplegen categorieën kan je op zoek gaan naar de artikelen die je nodig hebt. Er werd een onderverdeling gemaakt in navigatie (auot, moto, mobilhome en caravan), sport en fitness (accessoires voor alle mogelijke sporten), actiecamera's met de bijbehorende accessoires en apps en een zakelijke rubriek (voor bedrijven en overheden).
Verder kan je op de site diverse handleidingen van de verkochte artikelen raadplegen alsook een tool om problemen die kunnen voorkomen op te lossen.
Bestellingen en betalingen kunnen heel eenvoudig online gedaan worden en de producten worden naar het door jou opgegeven adres verstuurd, dit alles na aanmaak van een account.
Vind je niet direct wat je zoekt, twijfel je welk artikel het best aan jouw behoeften voldoet of wil je verdere uitleg over bepaalde artikelen dan zijn er verschillende contactmogelijkheden, zo vind je op de site een contactformulier, een mailadres, een telefoonnummer en zelfs een chatfunctie terug.

Ervaring van Karel, toegevoegd op 21 mei 2015

Bestelling was mislukt, contact opgenomen met klantenservice en binnen een uur kreeg ik een mail met excuses. Netjes opgelost wat mij betreft.

Ervaring van Teresa, toegevoegd op 12 april 2015

Nieuwe kaart downloaden ging snel en makkelijk.

» TomTom review

Mijn ervaring plaatsen